Bröllop & Förlovning

När man ska välja förlovningsring är ett bra råd att välja en klassisk ring som man inte tröttnar på i första taget. Ett annat råd är att ringen ska passa just din hand. En bred ring kan till exempel upplevas klumpig på en liten hand. Har man dessutom tänkt skaffa en vigselring är det bra att redan nu fundera över hur de två ringarna passar ihop med varandra.

Våra guldsmeder har lång erfarenhet och kan vägleda dig i valet av förlovningsring och vigselring. Dessutom kan vi erbjuda er möjligheten att designa era egna personliga ringar. Vi lägger stor vikt vid att känslan ni söker uppfylls och förmedlar ert personliga uttryck. Allt för att ni ska trivas med ringarna en lång tid framöver.

I vår butik hittar ni också ett stort utbud av förlovningsringar och vigselringar från varumärken som Classig, Efva Attling, Georg Jensen, Les Pavé, Chimento, Sandberg, 3d Titan med flera.

Hör av dig till oss genom formuläret nedan för att få reda på hur vi kan ge dig skräddarsydda och personliga smycken till förlovningar såväl som bröllop!

Vigsel

 

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00

Lördag: 10:00 – 15:00